Opinie

Zachęcamy do wystawienia opinii na naszym profilu na facebooku lub o przesłanie jej na maila opinie@centrumterapiionline.pl jeśli chciałbyś zrobić to anonimowo.

Centrum Terapii Online
5.0
Based on 10 reviews
powered by Facebook
Magdalena Waligóra
Magdalena Waligóra
2020-09-27T12:17:35+0000
Polecam łatwy i sprawny dostęp do konsultacji
KAr Ina
KAr Ina
2020-06-24T21:11:52+0000
Bardzo Dziekuje za Pomoc. Jestem bardzo wdzieczna za tak szybka odpowiedz i za wsparcie jakie dostalam wrecz natychmiastowo... Polecam z Calego Serca ♡♡♡♡
Jola Pietrus
Jola Pietrus
2019-11-24T17:27:54+0000
Bardzo goraco polecam. Wala to swietny psycholog z zamilowania 🙂 dziekuje
Katarzyna Zasuńska
Katarzyna Zasuńska
2019-09-24T12:18:01+0000
Z calego serca polecam. Wala to psycholog z powolaniem. Pomogla mi gdy bylo bardzo ciezko. Dziekuje😘
Monika Sawicka
Monika Sawicka
2019-04-24T14:22:27+0000
Serdecznie dziękuję Pani Wali za miłą rozmowe za dobre rady zrozumienie godna polecenia Polecam Wszystkim zainteresowanym
Marzanna Błażejewska
Marzanna Błażejewska
2019-01-27T17:04:24+0000
Super pani psycholog. Jest bardzo kompetentna , i profesjonalna w tym co robi. to psycholog z powołania. Polecam z calego serca.
Nyxia Frydia
Nyxia Frydia
2019-01-10T13:49:04+0000
Super psycholog! Zna się na rzeczy Widać że kocha to co robi Angażuje się faktycznie Nie patrzy tylko na pieniądze a co najważniejsze i mnie prawdziwie ujęło nie patrzy na zegarek że sesja się zakończyła Polecam wszystkim którzy potrzebują pomocy
Anna Stępień
Anna Stępień
2018-12-23T17:31:41+0000
Mega psycholog!Osoba, która zna się na tym co robi i co najważniejsze uwielbia to 🙂 potrafi doradzić i pomóc, ma duże doświadczenie osobiste dzięki czemu doskonale rozumie innych i ich problemy, przez co jest jeszcze lepsza w tym co robi 😊 Polecam!
Oliwia Sienkiewicz
Oliwia Sienkiewicz
2018-10-20T07:07:38+0000
Psycholog na 5!! Super osoba która bezinteresownie pomogła zrozumieć mi jakie mam problemy jak z nimi sobie radzić , wiadomo jest ciężko ale radzić sobie trzeba .🙂 Super osoba w dodatku jedyna dla której się otworzyłam i coś powiedziałam co mnie męczy i nie żałuję 🙂 psycholog jakiego nie ma nigdzie wysłucha i doradzi ! ( ma naprawdę dobry kontakt z dziećmi ) Polecam!
Judyta Wantuch
Judyta Wantuch
2018-10-12T08:53:43+0000
Odkąd zaczęłam się odchudzać każdy dzień jest dla mnie walką i ciężką pracą, a Ty mi pokazałaś, jak się nie poddawać nawet gdy jesteśmy już na granicy! Wiem też że mogę na Ciebie liczyć w każdej sytuacji. To dało mi siłę i motywację do dalszej pracy! Dziękuję Ci bardzo i cieszę się, że Cię poznałam! 🙂 :*